dimarts, 1 de novembre del 2011

UN ANY MÉS UNA GRAN FESTA


El Correllengua Lluçanès va tornar a ser una gran festa amb una participació molt nombrosa a tots els actes programats i que anirem explicant en diverses entregues en aquest blog. 
La festa va servir per a poder reivindicar altra vegada la unitat del Països Catalans i la presencia de la llengua catalana en tots els àmbits.


També va servir per a rememorar la figura de l'escriptor català Pere Quart amb la pintada d'un magnífic mural a la paret del camp de futbol de Prats. Aquesta va ser una obra dels artistes Eloi Casadevall i Gerard Bosch amb la col·laboració dels integrants de la comissió del correllengua i dels petits pintors que es van acostar durant el matí del dissabte a ajudar.
Durant la pintada del mural es va donar un fet realment sorprenent, i és que vam comptar amb la visita inesperada de la filla de l'homenatjat Pere Quart (Joan Oliver) que casualment circulava per la carretera i va reconèixer la cara del seu pare en el mural a mig pintar i es va mostrar gratament sorpresa i agraïda.

Des de la comissió del correllengua volem agrair la col·laboració de l'Eloi Casadevall i en Gerard Bosch per la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada